Translate

torsdag 22 november 2018

Lördag hela veckan eller storyn om den solbadande stenen som åkte UFO!


Den där vardagen... Ja, ni vet...då man liksom bara existerar vidare, gör det som måste göras och glömmer bort att njuta av livet. Typ, måndag till fredag, ungefär. Fortfarande, efter snart två månader på Teneriffa, känns det till största delen fortfarande som lördag hela veckan. Stressen känns lika avlägsen som för en solbadande sten på stranden.

Stressigt värre!!!
Dock, denna torsdag dök det upp ett par eftersända räkningar. Det påminner en om vardagens vanliga bördor. Men, å andra sidan, så går det ju bra att betala räkningar på en lördag också. Fast egentligen kvittar det lika. Gubben här är så veckosnurrig att lördag kan vara tisdag eller söndagen vara fredag. Tur att man inte är präst!

Det ordinarie bouleschemat är väl det som håller en någorlunda på tårna. Annars skulle man riskera att missa roliga tävlingar eller annat boulemys. 


Men, så händer det grejer ibland. En boulevän dök upp med en veckas förvarning. En go tjej vid namn Kerstin, som jag lirat både SM och DM med. 

Plötsligen fick vi också reda på att en stycken väldans trevlig Eva, också befinner sig på ÖN. Så henne har vi bokat in på fredag. Ja, fjädrar också. Det är ju redan imorgon!

Goda vänners lag = Paradise!
Så där får det gärna fortsätta ett tag till. Det är ju väldans trevligt att återse folk, nära eller fjärra bekanta och vänner. Jo, några känner vi till, som kommer att dyka upp till jul och efter nyår. Men, det är bara att ösa på. Vi har alltid våra famnar öppna för våra goa vänner. Nya vänner får också få plats i våra hjärtan.

Skål!
Det är bara att hoppas att man fortsätter att fira lördag, varje dag. Helst då i goda vänners lag. Fast man kan ju inte begära att goda vänner dyker upp för jämnan. Men, roligt som tosingen är det!

Det man kanske kan begära är att någon vänlig själ häller bromsolja i klockan. Helst då innan vi vaknar från den här drömmen vi lever i! Tiden går inte bara alldeles för fort. Den flyger för fort!

Ytterligare en underbar dag!
För dra fram en gammal välkänd klyscha: tänk på att alla dessa dagar som passerar, snabbare än ett UFO = livet!

Ha det goast!
/Berra






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar